Syksyllä SMA-tapahtuma Helsingissä

Olemme järjestämässä syksyllä koko päivän tapahtumaa jäsenistöllemme. Päivä on 6.10. ja paikkana pääkaupunkiseutu.

Tarkempi ohjelma on vielä mietinnässä, ja nyt voitkin vaikuttaa päivän kulkuun. Haluamme järjestää koko jäsenistöä palvelevan tapahtuman. Ohjelmaa tulee siis aikuisille, lapsille ja vanhemmille. Minkälaisia teemoja toivoisit tapahtuman tarkemmiksi aiheiksi? Haluatko kuunnella puhujia ja esitelmiä? Kiinnostavatko työpajat? Vai haluaisitko mieluummin vapaata keskustelua ilman ohjausta? Lähetä toiveesi päivän suhteen osoitteeseen hallitus@smafinland.fi tai ota meihin yhteyttä Facebookin kautta.

Kaipaamme myös vapaaehtoisia auttamaan päivän järjestelyissä ja mahdollisesti vetämään ohjelmaa. Kerro meille siis myös jos haluat olla enemmänkin apuna.

Tiedotamme tapahtumasta lisää, kun suunnitelmat tarkentuvat.