You are currently viewing Syyskokouksen kuulumisia
cof

Syyskokouksen kuulumisia

SMA Finland ry:n syyskokous ja pienimuotoinen illanvietto järjestettiin lauantaina 20.11. Uudenmaan lihastautiyhdistyksen toimistolla. Tilaisuuteen oli mahdollisuus osallistua myös etänä. Kokousosallistujia oli kymmenkunta.
Puheenjohtajaksi valittiin tulevalle vuodelle jatkamaan nykyinen puheenjohtaja Lassi Murto. Hallitukseen jäseniksi Pia Illikainen, Eero Järvi, Pia Lemmetty, Kirsi Liuhto-Moilanen ja Raila Riikonen. Varajäseniksi valittiin Suvi Karhu ja Irina Raninen.
Toiminnan ja taloudentarkastajaksi valittiin Venla Räty ja varalle Liisa Rautanen.

Kokouksessa esiteltiin myös SMA Finlandin uudistettavien verkkosivujen testiversio. Uusi sivusto julkaistaan alkuvuodesta.

Kokouksen jälkeen pidettiin vielä yhdessä mukava pizzahetki.

Kiitos kaikille kokoukseen osallistuneille – tästä on hyvä jatkaa yhdessä eteenpäin.