You are currently viewing Tiny Trainers – älypuhelinsovellus SMA-lapsen liikuntaharjoitteita ja fysioterapiaa tukemaan

Tiny Trainers – älypuhelinsovellus SMA-lapsen liikuntaharjoitteita ja fysioterapiaa tukemaan

Roche on kehittänyt yhteistyössä SMA:han perehtyneiden fysioterapeuttien sekä Nordic Forest Games- nimisen peliyrityksen kanssa Tiny Trainers – nimisen älypuhelinsovelluksen.

Tiny Trainers -sovellus on suunniteltu tekemään spinaalista lihasatrofiaa (SMA) sairastavien lasten liikunnasta hauskempaa. Peliin kuuluu leikkimielisiä harjoituksia niskalle, käsivarsille, hartioille ja selälle.

Harjoitukset on valittu erityisesti sen perusteella, että niistä olisi hyötyä spinaalistalihasatrofiaa sairastaville lapsille. Harjoituksia voidaan käyttää fysioterapian lisänä, ei korvaamaan sitä.  Sovellus on ladattavissa App Storesta tai Google Playsta. Sovellus ei ole tuettu kaikissa älypuhelinmalleissa.